Skip to content

Support

Service op maat

Support

Wist u dat LogiFit een 8 scoort op Full Support?

Serverstatus:

Online

14-02-2023 – Er is een storing met het inloggen op onze rdp-omgeving. De verbinding kan niet tot stand worden gebracht.

Oplossing gevonden door het downloaden van onderstaand bestand.
Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je opnieuw verbinding maken met onze rdp-server voor het gebruik van LogiFit Windows.

NIEUWE LINK!!

https://www.mylogifit.com/remote/startenlogifit2023.rdp

 

09-12-2022 – Er is vanochtend een storing geweest met de checkin service waardoor het voor kon komen dat de IOmanager niet werkte “Service is niet beschikbaar”. Deze storing is om 07:01 gemeld en om 07:35 opgelost.

26-11-2022 – Er is vanochtend een storing geweest met de checkin service waardoor de IOmanager niet werkte “Service is niet beschikbaar”. Deze storing is om 09:09 opgelost.

20-03-2022 – De migratie is voltooid. LogiFit Online, de apps en iomanagers en de windowsversie zijn beschikbaar en online.

20-03-2022 – Aankomend weekend zal er in de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 maart groot onderhoud plaatsvinden.

17-03-2022 – Aankomend weekend zal er in de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 maart groot onderhoud plaatsvinden.

De Logifit servers worden dan gemigreerd naar een nieuwe omgeving.

Dit houdt concreet in dat al onze diensten zoals Logifit Online, Logifit Windows (backend) en de MyLogiFit App tussen 01:00 en 08:00 niet beschikbaar zullen zijn. Volgens de planning zullen alle services zondagochtend naar verwachting vanaf 9:00 weer beschikbaar komen, echter er is een risico dat de servers gedurende de zondagochtend ook nog verminderd of niet beschikbaar zijn.

Vanaf maandag garanderen we dat alle services weer 100% beschikbaar zijn.

Dit groot onderhoud is noodzakelijk om de service en de kwaliteit van onze diensten de komende jaren te kunnen blijven garanderen.

Onze support mailbox (support@logifit.nl) zal zondag actief gemonitord worden.

Let op:

Tijdens deze nachtelijke omzetting zijn de App en de online Widgets tijdelijk ook niet te gebruiken door uw leden. Wij zullen alle leden vooraf informeren over deze verminderde beschikbaarheid via een bericht in de MyLogiFit App. De leden zien dan een rood bolletje bij berichten met nadere informatie.7

Cloud infrastructuur:

Online

Checkin service:

Online

Heeft u vragen over LogiFit en is het hierbij gewenst dat we op uw systeem meekijken, neem dan gerust contact op met onze helpdesk. De helpdesk kan dan een verbinding opzetten met uw systeem. Hieronder vindt u de benodigde QuickSupport bestanden die u kunt downloaden, voor het opzetten van een verbinding met uw systeem.

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van LogiFit? Geen probleem wij staan u graag te woord. Maar wist u dat u ten alle tijden terecht kunt op ons forum? 

Op ons forum vindt u alle informatie die u nodig heeft om met LogiFit aan de slag te gaan, plus handige tips & tricks! Daarnaast vindt u hier beschrijvingen, hoe u LogiFit kunt integreren in uw eigen webpagina. Ook antwoorden op de meest voorkomende vragen van onze klanten zijn op dit forum te vinden. Klik op onderstaande link om direct naar ons forum te gaan: LogiForm

Alles werkt eenvoudig en snel binnen LogiFit. Zo zijn er flexibele mogelijkheden om bestaande gegevens eenvoudig om te zetten, bijvoorbeeld via Excel-import, om onnodig overtypen te voorkomen. Nieuwe updates kunt u direct via internet downloaden en eenvoudig zelf installeren. Helemaal ´easy´ is E-learning: via de website wordt in een instructievideo stap voor stap gedemonstreerd hoe u een bepaalde taak uitvoert. LogiFit begeleidt u 100%. Helder, snel en heel eenvoudig! 

Als klant kunt u via deze link inloggen op uw eigen MyLogiFit portal. Hiervoor heeft u wel een eigen inlognaam en wachtwoord nodig. Deze kunt u aanvragen via de helpdesk. Vanuit de portal kunt u er nu al uw eigen facturen downloaden. Binnenkort zullen er meerdere opties beschikbaar komen zoals onder andere, de mogelijkheid om supporttickets aan te maken en de status volgen.

Om “online betalen” te kunnen activeren op uw website, heeft u een account nodig bij onze partner MultiSafePay. Via deze link maakt u een account aan en kunt u gebruik maken van de gereduceerde tarieven voor u als LogiFit klant. Kies hier voor de ‘Connect 1000’ als product. Vervolgens zal MultiSafePay contact met u opnemen om de procedure van de aanvraag af te handelen. Zodra uw account geactiveerd is, dient u dit aan ons te melden, zodat we uw account kunnen koppelen aan MyLogiFit.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer informatie over LogiFit, stuur ons dan vrijblijvend een bericht.