Skip to content

Yogastudio

Makkelijke software voor jouw abonnementen en lessen.
Zo krijg je meer rust en tijd voor je leden.

Direct aan de slag met jouw lessen

Richt je lesschema in, maak een nieuwe workshop of plan een retraite en je leden kunnen direct aanmelden. Dit kan via de mobiele app, website of de leden-portal. Is de les vol dan kom je op de wachtlijst en krijg je bericht als je aan de beurt bent.

Meer rust in je hoofd

Alle self-service mogelijkheden zorgen ervoor dat er (bijna) 😉 geen administratieve handelingen meer zijn. Inschrijven, abonnement afsluiten en betalen doet de klant zoveel mogelijk zelf.

Inzicht voor je instructeurs

Met onze instructeurs app ziet jouw instructeur wanneer de lessen zijn en wie er zijn aangemeld. Ook de aanwezigheidsregistratie, opmerkingen en afmeldingen kunnen ter plekke worden geregeld. Handig!

Mobiele app

Alle self-service mogelijkheden zorgen ervoor dat er (bijna) geen administratieve handelingen meer zijn. Inschrijven, abonnement afsluiten en betalen doet de klant zoveel mogelijk zelf.

Online streaming

Met LogiFit ben je in staat om gemakkelijk online streaming te integreren in je lesprogramma. Op basis van de abonnementsvorm kan een aangemelde deelnemer meedoen aan de online les.

Persoonlijke service

LogiFit bestaat uit een team van betrokken professional. Bij ons weet je wie je aan de lijn krijgt en we kennen onze klanten. Persoonlijke aandacht en meedenken over uw situatie is wat ons onderscheid.
Wij zien het dan ook als doel om onze standaard software op maat in te zetten en zo een oplossing te bieden die het best past bij jouw behoefte.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer informatie over LogiFit, stuur ons dan vrijblijvend een bericht.