Skip to content

Fysiotherapie

Bespaar tijd met LogiFit, zodat u meer tijd heeft voor uw patienten.

Afspraken & planning

Of het nu gaat om een persoonlijke begeleiding, small group training of vrij sporten. In LogiFit plan je alle afspraken rekening houdend met de regels van het abonnement. Hierdoor krijg je inzage en controle vanuit een overzichtelijke agenda. Alles is beschikbaar voor de klant via de app, website integratie of leden-portal.

facturen & betalingen

Via de abonnementsvormen zijn de betalingen naar wens te regelen. Dit kan automatisch, per mail, ideal en zelfs nog via post. Facturen en incasso zijn snel en overzichtelijk te maken, vaak met een druk op de knop! Ook voor het verwerken van betalingsachterstanden heeft LogiFit krachtige functionaliteiten.

Mobiele app

Waar zijn we zonder telefoon. Helemaal handig dus dat we een app kunnen aanbieden waar uw leden de belangrijke zaken kunnen regelen.

Persoonlijke service

LogiFit bestaat uit een team van betrokken professional. Bij ons weet je wie je aan de lijn krijgt en we kennen onze klanten. Persoonlijke aandacht en meedenken over uw situatie is wat ons onderscheid. Wij zien het dan ook als doel om onze standaard software op maat in te zetten en zo een oplossing te bieden die het best past bij jouw behoefte.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer informatie over LogiFit, stuur ons dan vrijblijvend een bericht.