Skip to content

Toegangscontrole

Onbemande 24/7 club. Koffie met je vingerprint.
LogiFit controleert en stuurt aan.

Toegangscontrole & aanwezigheidsregistratie

Onze uitgebreide checkin en aanwezigheidsregistratie controleert op basis van uw voorkeuren of alles op groen staat bij de klant. Via een tablet, telefoon of aan de balie zien jouw leden bij binnenkomst of ze iets vergeten zijn, op welke activiteiten ze zijn aangemeld en kunnen direct een aanmelding doen op een les. Een greep uit onze controles bij inchecken:

Checkin app

Met onze mobiele checkin app geef je de klanten informatie wanneer ze inchecken in de club.

Slimme club

Met LogiFit kun je automatiseren op het gebied van apparaat aansturing. Op basis van het abonnement geven we toegang tot de voordeur of een ruimte, activeren we de zonnebank en geven de klant koffie. Wil je ook een slimme club?

Checkin, zones en apparaten

Met LogiFit ben je in staat om de hardware in uw club aan te sturen op basis van abonnementsvorm. Heeft de klant toegang tot een zonnebank, dan zal deze automatisch worden geactiveerd. Ook het verkrijgen van koffie of het openen van een deur valt binnen de mogelijkheden.

Persoonlijke service

LogiFit bestaat uit een team van betrokken professional. Bij ons weet je wie je aan de lijn krijgt en we kennen onze klanten. Persoonlijke aandacht en meedenken over uw situatie is wat ons onderscheid.
Wij zien het dan ook als doel om onze standaard software op maat in te zetten en zo een oplossing te bieden die het best past bij jouw behoefte.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer informatie over LogiFit, stuur ons dan vrijblijvend een bericht.