Skip to content

Ledenadministratie

Diepgaande functionaliteiten en innovatieve oplossingen.
Alle bouwstenen voor een mooie toekomst.

Dashboard

Alle relevante informatie samengevoegd in een dashboard. Nieuwe leden en opzeggingen, salesacties, open taken en nog veel meer. Met het dashboard krijgt u overzicht en kunt u direct starten met de belangrijkste taken van de dag.

Klantprofiel

Met het klantprofiel van LogiFit heb je alle belangrijke informatie bij de hand om een optimale service te kunnen bieden. Hierdoor het je alle informatie om de persoonlijke aandacht te vergroten. Een overzicht van de functionaliteit bij het klantprofiel.

Abonnementen

Als het lid centraal staat moet je flexibel zijn in het aanbod van jouw sportschool. Met LogiFit is alles mogelijk op het gebied van abonnementensvormen.

Betalingen

Of het nu gaat om factureren, volledige automatisch incasseren, aanmaningstrajecten of het verwerken van de kassaboekingen. LogiFit heeft tijd- en kostenbesparende oplossingen.

Opschortingen

Om uw lid optimaal te ondersteunen bij afwezigheid, vakantie of ziekte, ondersteunen we verregaande functionaliteiten rondom het berekenen van deelbetalingen, het verleggen van het betaalmoment of het verlengen van het abonnement. U bepaalt de regels.

We bieden sinds de COVID-19 pandemie ook een nieuwe krachtige functionaliteit aan namelijk groepopschortingen. Hiermee kunt u op grote schaal betalingsregelingen verwerken.

Contacthistorie

Alle contactmomenten met uw leden, overzichtelijk en makkelijk onderhoudbaar. Alle belangrijke informatie samengevoegd.

Digitaal contractbeheer

Papier behoort volledig tot het verleden met ons digitaal contractbeheer.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer informatie over LogiFit, stuur ons dan vrijblijvend een bericht.