Skip to content

Uw partner in software

Over Logifit

Logifit is het meest complete en gebruiksvriendelijke softwarepakket voor ledenadministratie in de fitnessbranche. Alles wat u van uw leden wilt weten heeft u met Logifit binnen handbereik.

Logifit toont direct bij binnenkomst alle relevante gegevens van het lid: foto + NAW gegevens, volledige bezoekhistorie, gegevens over deelname aan lessen, alle betalingsdetails maar ook de historie van bar aankopen. Logifit bespaart u tijd én kosten en is heel eenvoudig in het gebruik.

woman-hand-desk-office
Girls relax on a fitness routine

Met LogiFit voert ú de regie. Kiest u voor een basisconfiguratie, dan heeft u het beste van ledenadministratie, toegangscontrole en automatische incasso (en stornoverwerking) in één pakket. Maar er kan meer met LogiFit! 

Uw leden kunnen zich ook online inschrijven voor de lessen en u kunt gebruik maken van een complete kassa die gekoppeld is aan de abonnementsvorderingen. Breid uw basispakket uit met een module naar wens en betaal alleen wat u daadwerkelijk gebruikt. Uw specifieke situatie bepaalt wat u nodig heeft.

De herkenbare, gebruiksvriendelijke opzet van LogiFit zorgt dat u binnen de kortste keren bekend bent met uw nieuwe pakket. Als u ondersteuning nodig heeft, kunt u binnen het supportcontract kosteloos gebruik maken van een professionele helpdesk die op afstand met u mee kijkt op uw computer. 

Het unieke is verder dat LogiFit naadloos aansluit op andere softwarepakketten zoals Health Software en Intramed. Ervaar het zelf en probeer LogiFit nu 30 dagen gratis uit!

woman-hand-desk-office

LogiFit is er al vanaf € 49,- per maand. Voor 69,- of 89,- krijgt u een uitgebreider pakket met de meest gebruikte modules ter beschikking. Daarnaast bieden we alle online oplossingen (MyLogiFit Web en de App Widgets) aan voor een meerpijs van €20,- tot €50,- per maand. 

Verder bieden we diverse opstart- en overstappakketten tegen vaste prijzen. U kunt daarbij zelf kiezen voor de mate van ondersteuning die het beste past.

Onze klanten zijn onze referenties

LogiFit wordt momenteel actief ingezet bij een zeer brede gebruikersgroep van ruim 350 gebruiker in Nederland en België. Onze klanten variëren van zelfstandige fitnessclubs, fysiotherapie praktijken, fitnessketens, organisaties voor bedrijfsfitness, instructiezwembaden, sportaccommodaties en wellnesscentra.

Picture of cheerful fit fitness team in gym

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer informatie over LogiFit, stuur ons dan vrijblijvend een bericht.