Skip to content

Agenda & Groepslessen

Één agenda voor de dagelijkse controle op je planning en bezetting.

Overzicht en controle

Met de agenda heb je zicht op de beschikbare tijden en lessen, zodat je heel gemakkelijk vrije plekken kunt opvullen. Je kunt de agenda in meerdere dimensies bekijken, vanuit de medewerkers inclusief de personeelsplanning, de ruimte of zone, de vestigingen of de activiteit. Richt het in naar behoefte en sla elke lay-out op met onze snelfilter opties. Zo zie je direct wat belangrijk is.

Planning

Planning is alles!
Daarom biedt LogiFit vergaande functionaliteit op het gebied van les en activiteitenplanning.

Agenda

Het hart van de planning en deelname is de agenda. Via het gebruik van slimme filtergroepen worden de meest complexe en drukke schema’s simpel voor u en uw medewerkers.

 

Afspraken

Het maken van een afspraak in uw club is een belangrijk adminstratief proces. Het wordt veelvuldig gebruikt vooral nu door de beperkte mogelijkheden en regels die er gelden. Bij LogiFit zorgen we ervoor dat dit proces zo efficient mogelijk verloopt. Het liefst door de klant zelf, maar ook door de balie medewerker.

Online reserveren

Via de app of de website kun je de klanten een les laten reserveren. Ook hier nemen we veel werk en adminstratie uit handen middels goede regels en instellingen. Hoe lang voordat de les begint kan ik mezelf afmelden en heb ik nog tegoed zijn vragen die naar voren komen. LogiFit heeft op al die vragen een antwoord!

Persoonlijke service

LogiFit bestaat uit een team van betrokken professional. Bij ons weet je wie je aan de lijn krijgt en we kennen onze klanten. Persoonlijke aandacht en meedenken over uw situatie is wat ons onderscheid.
Wij zien het dan ook als doel om onze standaard software op maat in te zetten en zo een oplossing te bieden die het best past bij jouw behoefte.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer informatie over LogiFit, stuur ons dan vrijblijvend een bericht.