Skip to content

Sales & Leadopvolging

Krijg grip op je leads.
Geen lead raakt meer verloren.

Alle leads centraal

Vanaf het moment dat jouw lead in LogiFit zit laat je hem niet meer los. Via een centrale takenlijst zie je direct de status en de volgende actie. Zo werkt de sales medewerker gestructureerd en heb je inzicht in alle openstaande en geplande acties.

Leadopvolging

Leadopvolging is in LogiFit heel gemakkelijk. Door gebruik te maken van onze geavanceerde workflow-designer ben je in staat om een sales flow te hanteren die past bij jouw club.

De aansturing van jou of je sales medewerkers gaat vanzelf via een takenoverzicht en LogiFit stuurt aan door middel van slimme acties waardoor jouw conversie zal vergroten.

Koppeling leadgenerator

Koppel je bestaande marketing tools direct aan LogiFit. Dit betekent minder handelingen, simpeler salesproces en maximaal resultaat.

Automatische taken

De opvolging van een lead wordt bepaald door de continuiteit in opvolgstappen. Of het nu gaat om een standaard of een workflow op maat, met onze workflow-designer kun je alle stappen van het proces zelf beheren en inrichten.

Website integratie

LogiFit heeft speciale widgets ontwikkeld waarmee de aanvraag direct in de sales module terecht komt. Deze zijn in de bouwen in je bestaande website en marketing campagnes.

Persoonlijke service

LogiFit bestaat uit een team van betrokken professional. Bij ons weet je wie je aan de lijn krijgt en we kennen onze klanten. Persoonlijke aandacht en meedenken over uw situatie is wat ons onderscheid.
Wij zien het dan ook als doel om onze standaard software op maat in te zetten en zo een oplossing te bieden die het best past bij jouw behoefte.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer informatie over LogiFit, stuur ons dan vrijblijvend een bericht.