Skip to content

Ketens

Diepgaande functionaliteiten en innovatieve oplossingen.
Alle bouwstenen voor een mooie toekomst.

Alles-in-één

Manage alle aspecten van jouw fitness- of wellnessclub met onze alles-in-één software oplossing.

Elke klant verdient speciale aandacht en die aandacht kun je geven door onze innovatieve en rijke functionaliteiten. Met LogiFit kun je een groot deel van de adminstratie bij de klant neerleggen. Inschrijven op een les of aanmelden als vaste deelnemer, afsluiten van een nieuw contract of upgraden inclusief online betaling, onze self-service mogelijkheden zijn zeer uitgebreid! Maar ook in de club zijn onze opties eindeloos. Toegang verlenen op basis van abonnementsvorm, massages en sessies plannen, aansturen van een zonnebank, drank en productverkoop en afrekenen bij het verlaten van uw club. Alles onder een dak.

Ledenadministratie

De kern van onze oplossing is de ledenadministratie. We zijn erg trots op onze diepgaande functionaliteit die we in de loop der jaren hebben opgebouwd. Een aantal unieke features zijn:

Agenda & Roosterplanning

Met de agenda heb je zicht op de beschikbare tijden en lessen, zodat je heel gemakkelijk vrije plekken kunt opvullen. Je kunt de agenda in meerdere dimensies bekijken, vanuit de medewerkers inclusief de personeelsplanning, de ruimte of zone, de vestigingen of de activiteit. Richt het in naar behoefte en sla elke lay-out op met onze snelfilter opties. Zo zie je direct wat belangrijk is.

Mobiele app

Een app in jouw stijl is natuurlijk een mooi visitekaartje, maar het is zoveel meer. Het werkt omzet verhogend en werkdruk verlagend. Je kunt de app stylen naar het bedrijfsdesign en inrichten naar eigen wens, zodat het een verlengstuk wordt van de club.

Checkin, zones en apparaten

Met LogiFit ben je in staat om de hardware in uw club aan te sturen op basis van abonnementsvorm. Heeft de klant toegang tot een zonnebank, dan zal deze automatisch worden geactiveerd. Ook het verkrijgen van koffie of het openen van een deur valt binnen de mogelijkheden.

Point Of Sale

Met de kassa van LogiFit beschik je over een integratie tussen leden, producten, activiteiten en betalingen. Alles wordt geregistreerd bij de klant. De klant kan betalen bij weggaan, via opgewaardeerd tegoed of het gemakkelijk laten incasseren bij de volgende incassoronde.

Persoonlijke service

LogiFit bestaat uit een team van betrokken professional. Bij ons weet je wie je aan de lijn krijgt en we kennen onze klanten. Persoonlijke aandacht en meedenken over uw situatie is wat ons onderscheid.
Wij zien het dan ook als doel om onze standaard software op maat in te zetten en zo een oplossing te bieden die het best past bij jouw behoefte.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer informatie over LogiFit, stuur ons dan vrijblijvend een bericht.