Skip to content

Instructeurs & Personeelsplanning

Beheer, organiseer en rapporteer de inzet van uw instructeurs. Met onze tools werkt uw personeel efficienter en met meer aandacht voor de klant.

Medewerkersbeheer

Een medewerker kan diverse rollen hebben binnen uw organisatie en LogiFit. Een instructeur heeft andere taken dan een sales medewerker. LogiFit ken een verregaande autorisatiestructuur waarmee je op acties en inhoud beperkingen kunt toepassen. Zo mogen jouw medewerkers alleen dat zien waar ze recht op hebben.

Instructeurs app

Met onze app ligt de registratie en controle van uw lessen bij de instruceur die de les geeft. De instructeur kan op elke gewenste locatie zijn deelnemers tellen en aanwezig melden. Ook krijg je inzicht in het rooster en de werktijden.

Personeelsplanning

De inzet van uw personeel is simpel te beheren met LogiFit. Rooster per medewerker en de verhouding met uren en afspraken zijn inzichtelijk te krijgen. Ook facturatie obv inzet is mogelijk met onze uitgebreide overzichten en rapportages.

Persoonlijke service

LogiFit bestaat uit een team van betrokken professional. Bij ons weet je wie je aan de lijn krijgt en we kennen onze klanten. Persoonlijke aandacht en meedenken over uw situatie is wat ons onderscheid.
Wij zien het dan ook als doel om onze standaard software op maat in te zetten en zo een oplossing te bieden die het best past bij jouw behoefte.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer informatie over LogiFit, stuur ons dan vrijblijvend een bericht.