Skip to content

Point Of Sales

Onze gebruiksvriendelijke kassa koppelt al het betalingsverkeer aan elkaar.

De klant centraal

Naast de product verkoop in de club kunnen alle andere betalingen ook via de kassa verlopen. Abonnement- en activiteitbetalingen op krediet, incasso of met een gekocht tegoed, de klant kiest.

Aansturing hardware

Bij de verkoop van een product hoort mogelijk ook de aansturing van een apparaat. Zo kun je in LogiFit een koffie verkopen en de aansturing van de koffieautomaat automatiseren. Ook het aansturen van een zonnebank of toegang tot een ruimte behoort tot de mogelijkheden.

Cashless

Om ook zonder contant geld al uw zaken te regelen in de club hebben we mogelijkheden voor cashless transacties. De klant betaald met zijn polsbandje of vingerprint, super veilig en snel!

Producten & voorraad

De kassa stelt je in staat om producten te verkopen via een overzichtelijk keuzeraster. De inrichting is heel simpel en flexibel waardoor veel verkochte producten vooraan komen staan. Ook de voorraad wordt daarmee automatisch bijgewerkt.

Checkin / checkout integratie

Bij het betreden of verlaten van uw club kun je controleren op openstaande betalingen. Zo regel je dat aankopen in de club betaald moeten worden bij vertrek. Een scan van de pas of vingerprint verhinderen het opengaan van de deur of tourniquette.

Persoonlijke service

LogiFit bestaat uit een team van betrokken professional. Bij ons weet je wie je aan de lijn krijgt en we kennen onze klanten. Persoonlijke aandacht en meedenken over uw situatie is wat ons onderscheid.
Wij zien het dan ook als doel om onze standaard software op maat in te zetten en zo een oplossing te bieden die het best past bij jouw behoefte.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer informatie over LogiFit, stuur ons dan vrijblijvend een bericht.