Skip to content

Communicatie

Berichtencentrum, app, notificaties, automation en mailings.
Alle tools voor een optimale communicatie.

Alles op één plek

In LogiFit wordt alle communicatie van een lid verzameld op 1 plek. Via de contactmomenten kun je direct zien welke mails zijn verstuurd maar ook de interne berichten zijn makkelijk terug te vinden.

Mailings

Onze mailing functionaliteit is een krachtige manier om eenmalig of periodiek, gepersonaliseerde mails te sturen. Met Mandrill (de provider van mailchimp) als partner zijn de mails in goede handen. Gebruik het als een marketingpilaar waarmee je nieuwe leads kunt genereren of een informatiebron over de ontwikkelingen en updates van je club of studio.

Automation

Koppel leads aan automatische opvolgtrajecten voor notificaties , mails en taken. Zo blijft je lead altijd op de hoogte en vergroot je de conversie.
Kies een standaard workflow of richt er zelf een in met onze automation workflow designer.

Persoonlijke service

LogiFit bestaat uit een team van betrokken professional. Bij ons weet je wie je aan de lijn krijgt en we kennen onze klanten. Persoonlijke aandacht en meedenken over uw situatie is wat ons onderscheid.
Wij zien het dan ook als doel om onze standaard software op maat in te zetten en zo een oplossing te bieden die het best past bij jouw behoefte.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer informatie over LogiFit, stuur ons dan vrijblijvend een bericht.