Skip to content

Mobiele app

Aangepast aan jouw design en wensen.
De thuisbeleving van jouw club.

Self-service

Het beheer en inzage van de abonnementen en betalingen bij de klant leggen is niet alleen tijdbesparend, maar ook gewoon een goede service. Met jouw app kan de klant heel veel zelf regelen.

Lessen reserveren

Aanmelden op een les is een van de meestgebruikte functies van de app. Hier kan een lid alle aanmeldingen volgens uw regels zelf verwerken.

Koppelingen

Dit is een zeer krachtige functionaliteit die alle andere apps en websites samenbrengt onder een dak. De LogiFit app biedt de mogelijkheid om te integreren met al jouw favoriete websites en app’s.

Eigen design

De stijl van de app is helemaal aan te passen naar eigen smaak. Je hebt volledig beheer over het aan en uitzetten van menu’s en je kunt zelfs knoppen toevoegen, waardoor de app helemaal aansluit bij de diensten van jouw club of studio.

Bron van informatie

De app geeft standaard al veel informatie over de klant zoals de laatste metingen en de bezoekhistorie. Maar alle informatie die je zelf wilt delen kun je ook kwijt in onze app. Een recept van een gezonde pasta, het laatste teamuitje, overzicht van de medewerkers of uitleg over een goede levensstijl, het kan allemaal.

Instructeurs app

Met onze app ligt de registratie en controle van uw lessen bij de instruceur die de les geeft. De instructeur kan op elke gewenste locatie zijn deelnemers tellen en aanwezig melden. Ook krijg je inzicht in het rooster en de werktijden.

Persoonlijke service

LogiFit bestaat uit een team van betrokken professional. Bij ons weet je wie je aan de lijn krijgt en we kennen onze klanten. Persoonlijke aandacht en meedenken over uw situatie is wat ons onderscheid.
Wij zien het dan ook als doel om onze standaard software op maat in te zetten en zo een oplossing te bieden die het best past bij jouw behoefte.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer informatie over LogiFit, stuur ons dan vrijblijvend een bericht.