Skip to content

Afslankstudio

Coach en motiveer, geef inzicht en stuur bij met onze software en app.

Wegen is weten

Samen met je klant een pad uitstippelen tot het gewenste resultaat is bereikt kan met de functionaliteiten van LogiFit.

We hebben hier koppelingen met professionele weegschalen zodat jouw klant direct het resultaat in de app terugziet. dat werkt nog eens motiverend. En mocht dat niet genoeg zijn dan stuur je ze een berichtje voor extra motivatie.

Afspraken en planning

Beheer al je afspraken gemakkelijk in de agenda van LogiFit. Klanten kunnen ook zelf een afspraak plannen via de App of onze website integratie mogelijkheden.

 

Alles bij de hand

Alle meetgegevens worden opgeslagen in LogiFit en zijn zichtbaar voor de klant via onze mobiele App.

Koppel je professionele weegschaal voor een voor een perfecte integratie en al metingen automatisch in LogiFit komen te staan.

Mobiele app

Alle self-service mogelijkheden zorgen ervoor dat er (bijna) geen administratieve handelingen meer zijn. Inschrijven, abonnement afsluiten en betalen doet de klant zoveel mogelijk zelf.

 

Persoonlijke service

LogiFit bestaat uit een team van betrokken professional. Bij ons weet je wie je aan de lijn krijgt en we kennen onze klanten. Persoonlijke aandacht en meedenken over uw situatie is wat ons onderscheid.
Wij zien het dan ook als doel om onze standaard software op maat in te zetten en zo een oplossing te bieden die het best past bij jouw behoefte.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer informatie over LogiFit, stuur ons dan vrijblijvend een bericht.