Skip to content

Boxen & Martial arts

Makkelijke software voor jouw abonnementen en lessen.
Direct aan de slag.

Direct aan de slag met jouw lessen

Richt je lesschema in, maak een nieuwe workshop of plan een toernooi en je leden kunnen direct aanmelden. Dit kan via de mobiele app, website of de leden-portal. Is de les vol dan kom je op de wachtlijst en krijg je bericht als je aan de beurt bent.

Bespaar tijd, vergroot je omzet

Alle self-service mogelijkheden zorgen ervoor dat er (bijna) geen administratieve handelingen meer zijn. Inschrijven, abonnement afsluiten en betalen doet de klant zoveel mogelijk zelf.

Inzicht voor je instructeurs

Met onze instructeurs app ziet jouw instructeur wanneer de lessen zijn en wie er zijn aangemeld. Ook de aanwezigheidsregistratie, opmerkingen en afmeldingen kunnen ter plekke worden geregeld.

Mobiele app

Onze handige app is geheel naar wens te stylen zodat het perfect past in je club. Met de vele functionaliteiten zorgt de klant zelf voor het aan- en afmelden op een les, maar ook inschrijven, abonnement afsluiten en betalen doet de klant zoveel mogelijk zelf.

 

Persoonlijke service

LogiFit bestaat uit een team van betrokken professional. Bij ons weet je wie je aan de lijn krijgt en we kennen onze klanten. Persoonlijke aandacht en meedenken over uw situatie is wat ons onderscheid.
Wij zien het dan ook als doel om onze standaard software op maat in te zetten en zo een oplossing te bieden die het best past bij jouw behoefte.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer informatie over LogiFit, stuur ons dan vrijblijvend een bericht.