Skip to content

LogiFit voor de sales

Maak kennis met uw Digitale Sales-Assistent! LogiSales biedt een goed gestructureerd Salesproces! Uw onmisbare tool voor automatische lead-opvolging.

Een goed gestructureerd sales proces is onmisbaar in o.a. de fitnessbranche. Ook U wilt graag meer leden werven. Optimale inzet van uw processen en personeel zijn belangrijke ingrediënten om de exposure van uw USP’s te vergroten. Echter met gebrek aan een duidelijke salesstructuur loopt u potentiele klanten mis en daarmee ook omzet. Dit hoeft nu niet meer.

De gebruiksklare contactwidgets van de LogiSales module kunnen op uw website geplaatst worden en alle data komt direct in de database. Op deze manier, hoeft u geen enkele lead meer te missen, kunt u directe opvolging inzetten en heeft u een helder overzicht van de salestrechter. U kunt LogiSales, makkelijk naast elk ander pakket gebruiken en in elke branche.

Neem vrijblijvend contact op

Volutpat diam ut venenatis tellus in metus. Gravida cum sociis natoque penatibus et magnis dis. Odio pellentesque diam volutpat commodo.